btccourant september 1999

Workshop "Intellectuele Eigendom en technologische ontwikkelingen"


  nieuws uit het BTC Twinning Center Twente
Aankondiging Workshops in het kader van de lustrumactiviteiten van "20 jaar BTC" op 11 Juni 2002, van 15:00 tot 17:30.

 

PatentAgent

 

"Intellectuele Eigendom en technologische ontwikkelingen."

Dat is de titel van de workshop die Frans van de Pol en John Dring van PatentAgent verzorgen in het kader van de Lustrumactiviteiten van het 20-jarige bestaan van het Bedrijfstechnologische Centrum  (BTC).

De workshop maakt deel uit van een scala aan activiteiten in en rondom het BTC gebouw. In de ochtend is er een symposium op de Universiteit van Enschede die tevens medeaandeelhouder is van het BTC. In de middag is er in het BTC een open huis waar diverse bedrijven zich presenteren en waar ook een aantal workshops gegeven waaronder door PatentAgent.

 

Elk bedrijf krijgt vroeger of later te maken met Intellectuele Eigendom: auteursrecht, handelsnamen, domeinnamen, merken, modellen en octrooien (patenten). Bij technologische ontwikkelingen is met name het octrooirecht van belang. Het gaat dan niet alleen om de bescherming van eigen producten of processen, maar ook om het gebruik van de octrooiliteratuur als informatiebron.
PatentAgent is een landelijke organisatie van adviesbureaus op het gebied van Intellectuele Eigendom.

Dr. Ing. Frans van de Pol en Drs. Ing. John During zijn werkzaam voor PatentAgent, voor meer informatie zie www.patentagent.nl of neem direct contact op (tel. 053- 4836630).

De workshop van PatentAgent begint om 15:00 in n van de zalen van het BTC. U hoeft zich niet aan te melden maar deelname kan beperkt worden indien de zaal vol is.


Terug naar homepage