organisatiebureau
organisatieburo ProMess regelt het voor U


Startpagina

Diensten

Mini-Symposium
metaal en kunststof

Workshop
Intellectuele Eigendom

Informatie

Opdrachtgevers

Contact

Alg. lev. voorwaarden.Workshop IE On-Line

Een octrooi of patent geeft de houder het alleenrecht op de exploitatie van een uitvinding, product of proces. De octrooiliteratuur vormt echter ook een zeer rijke informatiebron met de nieuwste trends en de laatste stand der techniek. Moderne middelen (internet) maken het mogelijk om vanaf iedere werkplek zelf onderzoek uit te voeren. Maar, zoals vaak, lijkt het makkelijker dan dat het is.

Daarom organiseert ProMess in opdracht van KvK en Syntens en met medewerking van het Bureau voor de IndustriŽle Eigendom en PatentAgent Hengelo (www.patentagent.nl) een workshop met als onderwerp:

"Intellectuele Eigendom On-line"

U leert in deze workshop met welke zaken u rekening dient te houden. Ook leert u hoe u het octrooisysteem als informatiebron kunt gebruiken. Onder deskundige begeleiding of zelfstandig gaat u zelf on-line zoeken met 'esp@cenet', het Europese netwerk van octrooidatabases. Uw eigen zoek-onderwerp kan hiervoor de leidraad zijn.

Locatie en tijd:

Donderdagmiddag 3 April 2003
13:00 - 17:00
E-room
Ondernemingshuis KvK Veluwe en Twente
Hengelosestraat 585
 7521 AG  Enschede.

De kosten van deze workshop bedragen slechts € 100,= p.p. (en € 90= voor iedere volgende deelnemer van hetzelfde bedrijf). Deze bedragen zijn excl. BTW maar wel incl. workshopmap en consumpties.

Voor aanmelding, programma en/of informatie kunt u contact opnemen met ProMess: via telefoon 074-2 780 786, fax 074-2 780 785 of email info@promess.nl.

Organisatiebureau ProMess regelt het voor u !